automotive

Ontwikkeling, productie en marketing van auto�s en andere motorvoertuigen

E scooter

e-scooter kopenDe titel zegt het natuurlijk al: een e-scooter rijdt op electra i.p.v. op brandstof. De elektrische scooter wordt ook regelmatig e-scooter of escooter genoemd. Je laadt de scooter op door hem aan een stroompunt te koppelen. Steeds meer elektrische scooters hebben een losse accu, zodat je je accu ook kunt charchen zonder stopcontact in de buurt. Zo’n draagbare accu kun je als voorbeeld ook opladen op school. Omdat de e-scooter heel populair is, zijn er met name in de grotere steden meer en meer oplaadpunten te vinden. Een e-scooter heeft een hogere instapprijs dan een 'normale' scooter. Maar, dat houd ook in dat je geen kosten hebt aan benzine, en minder kosten hebt aan onderhoud.
  • E scooter kopen E-Scoobie is dé e-scooter die u zelf kunt samenstellen! Woont u in of nabij een druk centrum en gaat u liever verantwoord voor milieu en veiligheid op pad, in plaats van met de auto? Wilt u niet afhankelijk zijn van de vaste tijden van het Openbaar Vervoer? En wilt u voor een fijne prijs op eigen benen staan? Dat kan met een e-scooter van E-Scoobie.

Rijangst overwinnen

Durf jij al jaren geen auto meer durft te besturen? En wil je die rijangst graag overwinnen? Kies dan voor opfris cursus autorijles. Onze medewerker helpt jou persoonlijk, verantwoord en vol zekerheid weer op weg! Als je vermoed dat jij de enige bent met rijangst dan heb je het verkeerd. Iedere automobilist heeft wel eens één of meerdere spannende momenten meegemaakt. Het is pas vervelend wanneer je deze momenten daardoor gaat vermijden en dat je zoveel angst krijgt dat je straks helemaal niet meer een auto durft te besturen. rijangst-overwinnen-autorijden
  • Opfris cursus autorijden
  • Rijangst overwinnen Wil jij je rijangst overwinnen? De eerste stap heb je al gemaakt, door het bezoeken van deze pagina. Het is immers zonde als je door rijangst nooit meer in een auto durft te stappen, of bepaalde situaties in het verkeer vermijdt.

Auto beletteren?

Kleine ondernemers, bedrijven met een wagenpark, transportbedrijven en leasebedrijven zijn bij ons aan het goede adres voor autobelettering. Het voorzien van uw voertuig van autostickers is een betaalbare en eenvoudige manier om uw bedrijf op te laten vallen! Wij voorzien elk merk of type voertuig van een passende autobelettering zodat u altijd goed voor de dag komt.
Klik hier